Chatta och ha skoj en stund!

Chatta anonymt

Du behöver ange några saker om dig själv för att bli medlem här. En riktig e-post adress för att kunna verifiera ditt medlemskap. De som försöker ange en falsk epostadress kan därför inte börja chatta här. När du väl bekräftat ditt epost så kan du fritt välja ett chattnamn att använda, så länge det inte är upptaget vill säga. Därefter kan du i princip vara ut diskret och anonym du själv önskar vara. Men de flesta som är medlem hos oss väljer dock till slut att ladda upp en profilbild på sig själv för att fler ska vilja chatta och få kontakt med en. Det är dock helt fritt och upp till dig. Tänk dock på att inte försöka ladda upp en bild på könsdelar eller annat. Dessa bilder kan du följaktligen ladda upp bland dina albumbilder på din sida om du vill dela med dig av sådana bilder på dig själv.

Chatta snusk

Alla vill inte bara snacka om snusk och du märker rätt snart vilka som tycker det är ok eller inte. Innan du gör en chattförfrågan kan du ta en snabb titt bland medlemmens sida och dra dina egna slutsatser. Är dock användarnamnet i stil med "snuskchattaren-1", "sexchatta-med-mig", "kåtauppmig" så kan du lätt börja snacka snusk. Det finns även speciella preferenser som medlemmar kan ange att de är intresserad av sexchatta med andra, eller så ligger det utmanande profilbilder och under dessa albums som du kan kika in för att eventuellt få reda om användaren föredrar att snacka snusk.

En Chatt med främlingar

Så länge du bara chattat ett par gånger får de väl betraktas som främling, men genom att komma ihåg personens chattnamn och är favoritmarkerad så kan det bli mer än bara en främling. Du bestämmer ju dock hur pass mycket du vill dela med dig av dig själv. Var du bor, vad du jobbar med, hur många du legat med och sånt. Du bestämmer vem du vill vara, ärlighet vara dock längst brukar det ju heta :)

Testa knullpartner.se Gratis

Du måste inte betala för att bli medlem! Testa chatten gratis och bestäm senare om det är något du är beredd att betala för. För ja, det kan kosta pengar om du vill betala. Men det är 100% frivilligt! Ett gratiskonto är något begränsat medans ett guldkonto låser upp alla funktioner på Chatt.se - Vår förhoppning är dock att du i slutändan väljer att betala en slant för att chatta här. Det är ditt sätt att tacka oss för alla roliga timmar du kommer ha på den här sajten. Du slipper även massa störig reklam som våra konkurrenter måste visa på sin gratis chattsidor. Du slipper det här! Välkommen

Olika sätt att chatta gratis

Att lära känna folk online är kul och många tycker om att spendera tid på olika chattsidor och där prata med andra människor om precis allt mellan himmel och jord. Att chatta är helt anonymt och man bestämmer själv hur mycket man vill dela med sig om sig själv eller om man vill vara med privat och bara prata rent allmänt.

Många sätt att chatta gratis

Det finns en hel rad med sidor där man kan chatta, både stora och små och det är bara att hitta en sida man trivs med och sedan använda den. Ibland behöver man vara medlem och ibland behöver man inte vara medlem. Det finns för-och nackdelar med båda så det gäller att själv välja vad man känner sig tryggast med.

Något som de flesta sidor har gemensamt är att det är helt gratis att chatta. Det finns sidor som kräver att man betalar en månadsavgift men de flesta är i regel helt gratis. Det är bara att bli medlem, sätta upp sin profil och sedan chatta med folk från hela världen.